2014. október 28., kedd

na ne már

húgyúti fertőzést kaptam és szedjek antibiotikumost. nagyon vakarózom. amúgy sem szedek, de így várandósan? pffffffffff hát nem tudom.

tegnap hajnal fél 6kor p. elmesélte,hogy ő csúcsfejjel jött világra, mert vákumozták :) ezt nem tudom miért most és ilyenkor érezte h közölnie kell :DD

ma reggel meg azt mondta ébredés után, hogy szerelmes vagyok egy taknyát szívogató lányba :DDD
vicces tag, imádom.

az anyja egy újabb őrületet talált ki, miszerint ideje volt a szoba kutyából kinti ebet csinálni és vettek neki egy kutyaházat. szinte biztos h nem normális, de az apja se, hogy hagyja ezt, komolyan. annak a kutyának nincs is szőre! a fa kutyaház meg mi? semmi
 : ((((  mondtam p.nek, hogy menjen át és hungarocelozza körbe azt a szart, de a legjobb lenne, ha felszecskázná egy baltával. most mit zavarta őket az, hogy a kutya a garázsba aludt? még csak nem is a lakásba :( ha nem hullana annyira a szőre, amennyire elviselhetetlenül hullik, magunkhoz vennénk. annyira sajnálom.

sajnos az anyja már annyira nem beszámítható, hogy szerintem nem is lehetne magára hagyni, minimum egy zárt osztály. de az apját sem értem, miért nem mond neki nemet. fél tőle vagy mi? de ha ennyire hagyja, hogy így viselkedjen, azt kell mondanom ő sem ép elméjű már....
p.t sajnálom a legjobban, tök tehetetlen csak nézi ezt a cirkuszt és bosszankodik és persze húsig rágja a körmeit.

mi továbbra is boldogok vagyunk és szerelmesek vagyunk : ) tök fura lesz, h 15 év után nem töltöm egyedül a karácsonyt. talán így nem is lesz annyira borzasztó, ahogy mindig szokott.
nekem nő a hasam, csak most nem tudom mit csináljak ezzel az antibiotikumos dologgal.

4 megjegyzés:

  1. Két barátnőm (az egyik közülük szintén nagyon antibiotikum ellenes) szintén szedett a terhessége alatt, mert muszáj volt, és semmi gond nem lett. Az egyiknek szintén húgyúti fertőzése volt, a doki nagyon nem javasolta, hogy szórakozzon vele, mondjuk neki fájt is rendesen, ráadásul terhesen a gyógynövényekkel is vigyázni kell, szóval szerintem nézz utána, mit írtak fel, aztán gyógyulásra fel.

    VálaszTörlés
  2. szerencsére semmit, mert olyan picivel van az értékem a megengedett felett, hogy egyelőre csak sok folyadékot iszok meg eszem a vörös áfonyát, jövő héten leadok kontroll pisi mintát, aztán majd meglátjuk mi legyen az eredményt illetően : )

    VálaszTörlés
  3. Ja, akkor ez lehet, hogy simán kikezelhető a sok folyadékkal meg az áfonyával. Gyógyulj meg gyorsan. :-)

    VálaszTörlés