2015. augusztus 5., szerda

elvonatkoztatás

itt van ez a király linda. tök szép meg értelmes, de valahogy amikor meglátom mindig eszembe jut, hogy ja, ő az aki nem tudta elénekelni egyik szilveszterkor a himnuszt. tök égő volt na.

vannak dolgok amiket soha nem felejtünk el. belénk ég az érzés. ilyen a tegnap éjjel tesco közepén a pelenka soron az az ölelés p.vel. miközben a közös babánk a hordozóba aludt. benne volt az elmúlt egy évünk és a következő 10. ilyenkor az ember megbocsájtja az asztal alatt és mostanában már a tv előtt lakó zoknikat, a fáradságból adódó mordulásokat és egyéb figyelmetlenségeket, stb. vannak jó döntések és rosszak, de szerintem csak jók. nagyon fontos, hogy csak akkor tudunk jó döntéseket hozni ha azt nem szívből tesszük..hiszen az néha megcsal. a tudat soha. amikor azt mondod, hogy ok...most már ez nem jó nekem mert nem okoz örömet és súrolja napról-napról a határaimat (ez most lehet akármi, nem csak párkapcsolat) akkor kell lépni.

nekem sokat segít, hogy soha nem haragból döntök. nem mondok semmit mikor nagyon fáj, inkább alszom rá egyet és akkor jobb. tisztábban látok és érzek, sok felesleges feszültségtől megkímélem magam és főleg a környezetemet. hagyom a dolgokat maguktól áramlani és amikor itt van az ideje akkor szóvá teszem pl. vagy elmondom, elmagyarázom stb. nem tudom melyik a jobb..mikor azonnal kimondod esetleg kiabálva vagy később nyugodt hangnembe, de a lényeg inkább az, hogy nem tartom már  magamba. mindig látom, hol kell fejlődnöm egy kapcsolaton belül, mindig van valami feladat, amihez természetesen p. is hozzájárul : DD

ma pl. nagyon boldog vagyok az új pöttyös egyrészes fürdőruhám miatt amit most sikerült zsákmányolnom a dechatlonban : )
de pl. nagyon szomorú is, mert nem kaptam jó híreket anyutól aki a szemészeten járt : (


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése