2013. június 4., kedd

most

nézz magadba és mondd meg őszintén, hogy mik voltak az elvesztegetett idők eddigi életedben?

elvesztegetett időnek azt nevezzük, amely dolgokra időt szántunk úgy, hogy annak nem lett jövője. mittudomén: munka, kapcsolatok, stb.

szerintem mindenkinek vannak ilyenjei, nem? én kapásból fel tudok sorolni kb. 5-öt

persze persze, amikor benne vagyunk, nem tűnik annak, csak csináljuk a dolgunkat, ugye senki nem a jelenben él, inkább siránkozik a múlt miatt- mi lett volna, ha- és mindent feltesz a boldog jövő érdekében, tehát a jelennel nem foglalkozunk. az max arra jó, hogy álmodozhatunk a dolog csinálása közben, hogy milyen jó lesz majd nekünk..
ja. majd biztosan jó lesz, de azt igazából senki nem tudja mi lesz, az a biztos, ami most van. ma, de erről nem szeretünk tudomást venni, mert a jelen általában szar.

nagyon nehezen viseljük, ha a jelenben valaki beleköp a levesünkbe és ezzel megváltoztatja a nagyszerűen eltervezett jövőnket, pedig mindent arra tettünk fel és tessék. most mi lesz így? lehet átszervezni az egészet, pedig mennyi időt és munkát fektettünk már bele a dologba!

na mind1. sorolj fel dolgokat, amik nem valósultak meg az életedben, pedig arra tetted fel a jövődet. nagyon érdekes felismeréseid lesznek és persze, mint minden ilyen dolog, remek tükör is egyben : )

amúgy most hol tartasz a jövőd csinálásában? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése