2014. március 6., csütörtök

ma is

ma is folytatom a takarítást. értem, hogy közben én is megújulok, ahogy lemosom a koszt, beengedem az új tiszta energiákat. igazán felemelő érzés!

tegnap nagyon hálás voltam, hogy a zuhogó eső egy csepp vízzel sem rondította el a lesikált üveget :)

minden nap hálát adok az adott napban valamiért. nagyon fontos ez, hogy összegezzük a napunkat és megtaláljuk, meglássuk benne a jót. van benne jó, csak meg kell látni, főleg akkor mikor ki is mondjuk: de szar napom volt ma!
fontos, hogy pozitív gondolatokkal aludjunk el, mert ez meghatározza az egész éjszakánkat és ébredésünket, aztán az egész következő napunkat.

a hála magunk felé is történhet! hálás lehetsz magadnak, hogy megcselekedtél valamit, ami előrébb vitt, hogy gondoltál olyat, ami neked kedves volt, hogy tettél magadért olyat, amit már régen nem. hogy jót adtál magadnak pl azzal, hogy kisminkeltél és ettől szebbnek érzeted, láttad magadat. stb.

a hála egy olyan energia, ami megváltoztatja a magaddal, aztán a környezeteddel a kapcsolatot, mert elkezdet érezni aztán megérteni ezt a rendszert. igen, minden egy matrix, ha figyelsz megláthatod, hogy minden egymásra épül és minden belőled indul ki. ez fontos. te generálod a jót is és azt is amit rossznak vélsz.

kezd el, figyelj, tapasztalj. jó munkát! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése